flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький апеляційний адміністративний суд нагороджено спеціальною відзнакою мережі центрів громадського контролю "Дій" за створення комфортних умов для відвідувачів суду

10 червня 2017, 16:00

10 червня 2017 року у м. Краматорську відбулось нагородження найвідкритіших та найпрозоріших підприємств, установ та організацій м. Краматорська в рамках Індексу дотримання прав людини державними органами.

За результатами відкритого триступеневого онлайн та офлайн опитування, проведеного командою центру громадського контролю "Дій" разом із членами незалежного жюрі Донецький апеляційний адміністративний суд нагороджено спеціальною відзнакою - дипломом "За створення комфортних умов для відвідувачів суду". Нагороди лауреатам вручав Народний депутат України Мустафа Найєм.

Від імені колективу Донецького апеляційного адміністративного суду нагороду отримала голова суду Раїса Ханова. У своїй промові Раїса Федорівна подякувала організаторам заходу за проведену роботу та наголосила на тому, що вказана нагорода, це велика подяка для всього колективу суду від громадян, які бачать позитивні зміни у діяльності судової гілки влади вцілому і Донецького апеляційного адміністративного суду, зокрема.

Підсумовуючи виступ Раїса Федорівна запевнила, що позитивні зміни будуть продовжуватись а Донецька адміністративна апеляція і в подальшому докладатиме зусиль для забезпечення належного захисту прав і інтересів громадян.

Прес-служба суду