flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

семінар - нарада по підведенню підсумків розгляду адміністративних справ у 2012 році

11 березня 2013, 17:04

 

      13 березня  2013 року у приміщенні Донецького апеляційного адміністративного суду, в межах проведення колегії Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Донецькій області  відбувся семінар - нарада по підведенню підсумків розгляду адміністративних справ у 2012 році.

       В зазначеному заході прийняли участь судді місцевих як адміністративних судів Донецької області.

  Доповідачем Міроновою Г.М. – секретарем ІІ судової палати Донецького апеляційного адміністративного суду були висвітлені окремі положення  аналізу якості розгляду деяких категорій адміністративних справ місцевими як адміністративними судами Донецької області, а також особливості розгляду деяких категорій адміністративних справ.

      Крім того, Міронова Г.М. зосередила увагу та відокремила питання щодо оформлення процесуальних документів відповідно до Інструкції з діловодства в апеляційних та місцевих адміністративних судах.

 

          Суддя Донецького апеляційного адміністративного суду Юрченко В.П. доповіла проблемні питання щодо застосування судами виборчого законодавства та відповіла на усі запитання, яки виникли у присутніх суддів.