flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналітична довідка за квітень, травень 2013 року

01 червня 2013, 10:50

                 

                                                                    Аналітична довідка за квітень, травень 2013 року

          На виконання п. 2.12 Плану роботи суду на 1 півріччя 2013 року здійснено аналіз стану трудової та виконавської дисципліни у Донецькому апеляційному адміністративному суді у І кварталі 2013 року.

          Вирішення завдань щодо формування та реалізації державної політики в повній мірі залежить від стану трудової та виконавської дисципліни, рівня організації роботи, відповідальності та ініціативності кадрів, належного контролю за виконанням доручень керівних органів вищої ланки та прийняття власних рішень.

         Виконавська дисципліна – це неухильне додержання належного, своєчасного та якісного виконання посадовими особами органів та підрозділів функціональних обов'язків, наказів, доручень, рішень, нормативно-правових актів, планів тощо.

         Трудова дисципліна —  це ретельне виконання трудових обов'язків, суворе дотримання розпорядку праці.

        За  підсумками проведеного аналізу контролю за виконанням у І кварталі 2013 року  Плану  роботи суду на І півріччя 2013 року, то можна зробити висновок про своєчасний контроль з боку голови суду та керівника апарату.

         Загалом, щодо стану трудової та виконавської дисципліни у Донецькому апеляційному адміністративному суді,  то необхідно зазначити, що робота з боку керівництва (голови суду, керівника апарату та начальників структурних підрозділів) у цих  напрямках проводиться постійно.      

           Також, з метою належної організації виконавської дисципліни та в зв’язку з тим, що усі документі, в тому числі і контрольні  документи надходять до відділу діловодства та обліку звернень громадян та надаються для реєстрації у картці вихідної кореспонденції до того ж відділу, визначити відповідальну особу, яка буде здійснювати контроль за виконавською дисципліною.

           Для полегшення здійснення контролю за станом виконання виконавської дисципліни, у межах можливості комп’ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду» розробити «електронний контроль» у вищевказаній програмі. 

                                                                             

 

Відділ реєстрації судових справ, судової статистики та узагальнення судової практики

Донецького апеляційного адміністративного суду