flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду взяла участь у засіданні круглого столу "Конфлікт на Донбасі: виклики, загрози і їх правове врегулювання"

12 липня 2017, 11:20

11 липня 2017 року у Верховній Раді України відбувся круглий стіл "Конфлікт на Донбасі: виклики, загрози і їх правове врегулювання", організований міжфракційним об'єднанням "Сприяння захисту прав і соціальної реабілітації учасників АТО" і Всеукраїнською асоціацією адміністративних суддів.

Голова Донецького апеляційного адміністративного суду Раїса Ханова взяла участь у вказаному заході і виступила з промовою, у якій, зокрема зазначила, що адміністративні суди, переміщені з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей працюють у звичайному режимі, незважаючі на щоденні виклики та життєві проблеми, зумовлені переміщенням суддів та працівників судів до інших міст. Раїса Федорівна також наголосила, що рішення цих судів вчасно вносяться до ЄДРСР, сроки розгляду справ не порушуються, навіть враховуючи складнощі які спричинені тим, що суди Донецького апеляційного адміністративного округу втратили 22 суддів: 1 – з Донецького апеляційного адміністративного суду, 13 – з Луганського окружного адміністративного суду, 8 – з Донецького окружного адміністративного суду".

На заході були присутні Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій, Народний депутат України Оксана Білозір, голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, представники судової системи України та член правління Міжнародного фонду "Судді для суддів" ("Judges for Judges") Естер де Руідж Бестуурслід та інші.

Із ведеозаписом засідання круглого столу можна ознайомитись на You-Tube каналі Верховної Ради України "RadaTVchannel", або за цим посиланням.

 

 

Фото - Facebook сторінка Оксани Білозір: https://www.facebook.com/oksana.bilozir

Прес-служба суду