flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

05.08.2013 року відбулась нарада Донецького апеляційного адміністративного округу

05 серпня 2013, 17:52

      05.08.2013р. відбулася нарада Донецького апеляційного адміністративного округу по підведенню підсумків роботи за I півріччя 2013 року.

В зазначеному заході прийняли участь судді Донецького апеляційного адміністративного суду, Донецького та Луганського окружних адміністративних судів.

Відкрила нараду Голова Донецького апеляційного адміністративного суду – Бадахова Тамара Панасівна, яка виступила з питанням додержання строків розгляду адміністративних справ судами Донецького апеляційного адміністративного округу у І півріччі 2013 року.

З доповіддю виступив Секретар І судової палати Старосуд Микола Іванович, в якій висвітлив питання щодо якості здійснення правосуддя суддями Донецького апеляційного адміністративного округу за І півріччя 2013 року.

Також, виступила заступник голови суду Ханова Раїса Федорівна, яка підкреслила зауваження, що виникають в роботі суддів.

Голови Луганського окружного адміністративного суду – Тріфанова Світлана Сабіржанівна та Донецького окружного адміністративного суду – Мєзєнцев Євген Ігорович також виступили з приводу порушених в рамках наради питань.

Проведення вказаної наради було здійснено професійно, згуртовано та якісно, чому в немалій мірі сприяв той факт, що сам захід проводився у формі відео-конференц зв’язку – комплексом мережних програмно-апаратних засобів, які дозволяють організувати спілкування у великих і малих групах людей, що знаходяться на великій віддаленості один від одного.

Використання зазначеного нового підходу, що базується на використанні сучасних технологій та дозволяє візуально спілкуватися з віддаленими особами, в значній мірі сприятиме підвищенню якості, а також спрощенню та прискоренню в проведенні будь-яких спільних заходів між судами, адже це дозволить більш оперативно розглядати всі необхідні питання та приймати рішення щодо них, що, беззаперечно, позитивно відобразиться на роботі відповідних судів в цілому.