flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар для суддів місцевих, як адміністративних судів Донецької та Луганської областей, з розгляду проблемних питань, які виникають в роботі

19 серпня 2013, 17:39

19 серпня 2013 року відбувся семінар для суддів місцевих, як адміністративних судів Донецької та Луганської областей, з розгляду проблемних питань, які виникають в роботі місцевих, як адміністративних судів Донецького апеляційного адміністративного округу.

В зазначеному заході, прийняли участь судді місцевих, як адміністративних судів Донецької та Луганської областей.

Відкрила семінар Голова Донецького апеляційного адміністративного суду – Бадахова Тамара Панасівна.

Доповідачами семінару виступили в.о. секретаря ІІІ судової палати Донецького апеляційного адміністративного суду Сіваченко Ігор Вікторович та суддя Васильєва Ірина Анатоліївна, які повно та всебічно висвітлили питання основної теми семінару.

Також доповідачами семінару були надані вичерпні відповіді на поставлені учасниками наведеного заходу запитання.

Організація проведення вищенаведеного заходу відбулась в режимі відео-конференц зв’язку, що дозволило місцевим судам, як адміністративним Луганської області не відряджати своїх представників в іншу область безпосередньо в місце проведення семінару у Донецькому апеляційному адміністративному суді. Замість цього, представники місцевих судів, як адміністративних Луганської області були запрошені до приміщення Луганського окружного адміністративного суду, де й був організований онлайн конференц зв’язок з іншими учасниками семінару у Донецькому апеляційному адміністративному суді.

Наведена обставина, щодо організації семінару, завдяки використанню сучасних технологій, безсумнівно свідчить про значні спрощення та прискорення в проведенні подібних заходів, підвищення їх ефективності, що є дуже суттєвим стимулом подальшого удосконалення забезпеченості суду необхідним сучасним обладнанням та програмним забезпеченням для більш якісного проведення будь-яких онлайн заходів.