flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання

03 березня 2014, 16:12

 03.03.2014  новини

Навчання - невід’ємна складова ефективної праці

«Навчання – невід’ємна складова ефективної праці» - під таким гаслом працівники апарату Донецького апеляційного  адміністративного суду взяли участь у черговому семінарі, який проведено наприкінці лютого.  

Суддею В. Яманко, начальником відділу інформаційних технологій Ю.Чернихом висвітлено питання щодо практичного використання автоматизованої системи документообігу суду; викладачі – заступник начальника відділу реєстрації судових справ, судової статистики та узагальнення судової практики С.Кононов та головний спеціаліст цього ж відділу О.Лактюхіна обговорили із слухачами питання щодо застосування Класифікатора категорій адміністративних справ.

Активна участь у семінарах надає можливість підвищувати професійний рівень та впевнено ділитися досвідом з колегами по роботі. Про що свідчить Програма  підготовки секретарів судового засідання окружних та місцевих як адміністративних судів Донецького регіонального відділення Національної школи суддів України. Як повідомила головний спеціаліст школи суддів Інна Мельніченко, згідно з графіком підготовки працівників судів, сьогодні  розпочалися заняття за цією Програмою.

Лекторами на таких заняттях виступають не тільки викладачі НШСУ, але й керівники апарату  Донецького апеляційного адміністративного суду, зокрема, В.Шевченко, Т.Шевчук, і керівники його підрозділів С.Кононов,  К.Петриченко, Т.Халабузар, Ю.Черних. Тож сходинки навчання завжди ведуть до ефективного зростання і впевненого просування по службі. Бажаємо успіхів!