flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду бере участь в роботі V міжнародного судово-правового форуму

14 червня 2017, 17:00

14-15 червня 2017 року у м. Києві проходить ювілейний V міжнародний судово-правовий форум, який організовано газетою "Юридична практика" разом із Вищою радою правосуддя, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України і Координатором проектів ОБСЄ в Україні. Форум проводиться з метою обміну думками між представниками професійної юридичної спільноти - суддями, адвокатами, прокурорами, правниками, тощо та відомими науковцями і вітчизняними та міжнародними експертами у сфері права.

Програмою форуму передбачено виступи правників та експертів у наступних сесіях:

Головні індикатори змін у сфері правосуддя. Правосуддя і суміжні правові інститути: паралелі, що перетинаються. Податкові спори та спори із митницею. Трудові спори та публічна служба. До чого дійшов процес?. Конституційна скарга: міжнародний досвід. Судова реформа: чи виправдались очікування бізнесу? Кримінальна відповідальність. Банкрутство. Захист права власності. Банківські спори. Нова філософія судової комунікації: гра за публіку.

Голова Донецького апеляційного адміністративного суду Раїса Ханова виступила у другій сесії форуму "Актуальні практики", у складі 1-ї секції "Податкові спори та спори з митницею" із доповіддю на тему "Цінове зауваження. Судовий контроль за трансфертним ціноутворенням"

 

Фото - Facebook сторінка "Юридична практика" https://www.facebook.com/YurPractika

Прес-служба суду