flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький апеляційний адміністративний суд здобув III місце у рейтингу "Відкритий суд-2017" серед апеляційних судів України

29 вересня 2017, 12:00

29 вересня 2017 року в м. Києві відбувається конференція «День права знати: забезпечення доступу до публічної інформації».

Захід відбувається за підтримки ГО "Платформа прав людини", Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Проекту Ради Європи "Зміцнення свободи медіа і створення системи суспільного мовлення в Україні" та Програми розвитку ООН в Україні.

Серед іншого під час заходу експерти презентували звіт «Про стан забезпечення судами доступу до публічної інформації шляхом оприлюднення її на офіційних веб-сайтах». У звіті представлені результати оцінки 44 веб-сайтів/сторінок українських судів, а саме: Конституційного Суду України, Верховного Суду України, апеляційних судів областей і м. Києва та апеляційних господарських і апеляційних адміністративних судів. Результати моніторингу веб-сайтів судів є частиною великого дослідження у сфері доступу до публічної інформації, проведеного неурядовими організаціями у 2017-му році.

Донецький апеляційний адміністративний суд за результатами вказаного Моніторингу посів третє місце та отримав Спеціальну відзнаку "Відкритий суд-2017" за повноту, актуальність та доступність інформації на сайті суду.

Нагороду отримала керівник апарату Донецького апеляційного адміністративного суду Наталія Глібочану.

Прес-служба суду