flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зборами суддів Донецького апеляційного адміністративного суду обрано голову та заступника голови суду

27 листопада 2017, 16:50

Донецький апеляційний адміністративний суд повідомляє!

Указом Президента України від 10 листопада 2017 року № 357/2017 відповідно до частини п'ятої статті 126, частини першої статті 128 Конституції України та статей 80, 81 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голову Донецького апеляційного адміністративного суду Раїсу Федорівну Ханову призначено на посаду судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду.

У зв'язку з чим 27 листопада 2017 року відбулись збори суддів Донецького апеляційного адміністративного суду, основним питанням порядку денного вказаних зборів передбачено вибори голови та заступника голови суду.

За результатами таємного голосування суддів головою Донецького апеляційного адміністративного суду строком на три роки обрано Ігоря Володимировича Геращенка, заступником голови Донецького апеляційного адміністративного суду Андрія Володимировича Гайдара.

Апарат суду щиро вітає наших поважних суддів з призначенням на такі високі посади та бажає плідної професійної діяльності, добра, злагоди і невичерпного здоров'я на довгі роки!