flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міні-футбол: знову перемога!

21 травня 2014, 14:58

 Зимова першість Донецької області. Нагородження.

          17 травня 2014 року в спортивному комплексі «Ресурс» відбулася церемонія нагородження переможців і призерів Зимової першості Донецької області по міні-футболу на призи Молодих регіонів 2013-2014, у якій взяли участь 58 команд. 
 
                                                                     
 
 
Вступне слово було надано Голові Асоціації міні-футболу Донецької області Богачеву С.В., який підбив підсумки змагань та відкрив церемонію нагородження.
 
Більше 700 юнаків протягом 7 місяців йшли шляхом здоров’я і доброго настрою. Команди було розбито на чотири гральні групи: Вищий дивізіон, Перший, Другий, Третій дивізіони.
 
Серед команд Другого дивізіону (Авдіївський «Коксохімік», Донецький «Апеляційний суд», Донецький «Сервіс») - 2 місце посіла Донецька команда «АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД», яка одержала Кубок, Грамоту та цінний подарунок.
 
Щиро вітаємо гравців-працівників Донецького апеляційного адміністративного суду Арцибашева Станіслава, Бренця Андрія, Резніченка Андрія, Супруна Олега, Матченка Єгора, Гаманенка Серія, суддю Шишова Олега Олексійовича та Президента футбольної команди суду Сухарька Михайла Гавриловича з перемогою. Нехай не зрадять Вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги і оптимізму!