flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Трояндовий сад – частинка рідного Донецька

31 травня 2018, 11:45

Ще у 2015 році за ініціативою голови Донецького апеляційного адміністративного суду, нині судді Верховного Суду Раїси Федорівни Ханової за новим місцем розташування суду у м. Краматорськ було закладено трояндовий садок, як нагадування та данина рідному дому працівників суду – місту Донецьку.

Загалом силами працівників суду висаджено більше сотні трояндових кущів різних сортів, які нині розквітли і вражають відвідувачів своєю величчю та різнобарв’ям.

Трояндовий садок це своєрідний дарунок працівників суду мешканцям міста Краматорськ, в якому суд розміщується вже майже чотири роки та миле серцю нагадування про трояндову красу рідного міста Донецька, який не випадково вважається містом мільйона троянд.

Троянди ці також в майбутньому можуть становити і художню цінність, адже саме їх завзято малюють учні художньої школи м. Краматорська, яка розміщується в одному приміщенні з судом.

Колектив суду щиро бажає маленьким художникам досягти небувалих висот у цьому прекрасному мистецтві та прославляти свою країну та її красу на професійній основі.

А відвідувачів суду та мешканців і гостей міста Краматорська радо запрошуємо відвідати вулицю Марата, 15 і подивитись на маленьку частинку міста мільйона троянд, зроблену для всіх Вас.

З повагою, колектив

Донецького апеляційного адміністративного суду

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

Прес-служба суду.

Головне фото: Роман Осадчий