flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар у режимі відеоконференцзв'язку

14 травня 2014, 11:15

 Семінар у режимі відеоконференцзв’язку

14 травня  2014 року дев’ятеро працівників відділу реєстрації судових справ, судової статистики та узагальнення судової практики і відділу діловодства та  обліку звернень громадян Донецького апеляційного адміністративного суду взяли участь у семінарі, присвяченому виходу версії КП «ДСС»1.18.

Державне підприємство «Інформаційні судові системи» ДСА України повідомило про офіційний вихід нової версії Комп’ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду»1.18. 

Дана версія включає в себе таку функціональність: форма звітності №2-ВП «Звіт про розгляд місцевими та апеляційними судами справ, пов’язаних із виборами Президента України у 2014 році» (наказ ДСАУ від 21 березня 2014 року №41; форма звітності №2-ВМ «Звіт про розгляд місцевими та апеляційними судами справ, пов’язаних із виборами депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2014 році» (наказ ДСАУ від 21 березня 2014 року №41); врахування зауважень до звіту «Основні показники здійснення судочинства»; зміни до шаблонів статистичних звітів, умов логічного контролю статистичних звітів; можливість друкувати штрих-коди на конвертах та повідомленнях про вручення поштових відправлень; новий стан для Картки додаткових матеріалів; новий блок «З суду першої інстанції» у Картці додаткових матеріалів; нові типи заяв, нові показники для фільтрів користувачів, для друку, нові колонки в реєстрах, нові типи заявників, нові зв’язки Редактора; врахування зауважень судів та виправлення помилок попередніх версій. Навчальний семінар проведено в режимі відеоконференцзв’язку.

До відома працівників апарату суду! З метою підвищення ефективності роботи працівників судів, що працюють з комп’ютерними програмами автоматизації документообігу, на Державному підприємстві «Інформаційні судові системи» створено та з 11 червня 2013 року успішно працює учбовий центр. Заняття проводяться у віддаленому режимі за допомогою системи відеоконференцзв’язку та самостійного он-лайн навчання. Після закінчення такого курсу слухачі отримують відповідні сертифікати про проходження навчання або тестування знань.

З 12-го квітня 2014 року розпочалося викладання курсу для користувачів «КП «ДСС» Реєстрація справ (канцелярія)» для працівників адміністративних судів України. Курс буде проводитися щотижнево, 4 дні по 2 години, в режимі віддаленого навчання, за допомогою відеоконференцзв’язку. Реєстрація на курси здійснюється через професійну мережу «Феміда» (http://femida.court.gov.ua). Запрошуються працівники апарату суду- користувачі КП «ДСС», які бажають пройти навчання за своєю спеціалізацією.