flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щирі вітання до Дня Державної служби

23 червня 2014, 16:39

 

Шановні державні службовці України!

Щиро вітаю всіх з професійним  святом, Днем державної служби України, яке установлене Указом Президента України та відзначається щорічно 23 червня.
В системі владних відносин державна служба виступає одним із головних чинників формування цивілізованої державності, об'єднання зусиль гілок влади, створення кадрового потенціалу професіоналів для роботи в органах державного управління.
Державні службовці покликані професійно виконувати практичні завдання щодо забезпечення соціально-політичних і правових передумов відносин громадян з державними інститутами.

Бажаю, щоб громадський авторитет державної служби України базувався на визнанні фаховості і прозорості, а також того, що вона виконує найзначнішу соціально-гуманітарну місію - забезпечує виконання державою усіх зобов’язань перед своїми громадянами.

Адже попереду особливо відповідальний період трансформації суспільства, котрий має, нарешті, стати, як і всюди у цивілізованому світі, одним із провідних засобів забезпечення стабільності життя, надійного соціального захисту громадян, вирішення найважливіших народногосподарських завдань.

Нехай завжди береже Вас доля та кожен день приносить тільки радість, а життя Ваше буде щедрим і багатим на добро. Міцного Вам здоров’я, миру, сімейного добробуту та злагоди.
 

 
 
 
З великою повагою,
 
 
голова Донецького апеляційного
адміністративного суду Р.Ф.Ханова