flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл

25 грудня 2014, 09:48

НОВИНИ 15.12.2014

Впевненість у майбутньому - на користь розвитку податково-правового регулювання

12 грудня 2014 року в приміщенні Краматорського  міськвиконкому відбулося засідання «круглого столу», присвяченого найбільш актуальним проблемам податково-правового регулювання при вирішенні податкових спорів адміністративними судами. Засідання організовано Харківським Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого сумісно з  Донецьким апеляційним адміністративним судом.

Не зважаючи на труднощі теперішнього часу, в умовах так названого «переселенського життя», за науково-практичним «круглим столом» зібралися професорський склад кафедри фінансового права університету, судді Донецького апеляційного адміністративного суду, Донецького та Луганського окружних адміністративних судів, працівники податкової служби.

З доповідями з проблемних питань юрисдикції щодо розгляду податкових спорів,   виступили вчені Харківського Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, судді Донецького апеляційного адміністративного округу.

Стислий виклад усіх доповідей учасників засідання науково-практичного «круглого столу» «Проблемні питання застосування Податкового кодексу України при вирішенні спорів адміністративними судами» представлено у збірнику матеріалів, надрукованому видавництвом «Право», у 2014 р.,  за редакцією ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктора юридичних наук,професора, академіка НАН України В.Я.Тація, голови Донецького апеляційного адміністративного суду Р.Ф.Ханової та інших членів редакційної колегії.

Засідання відбулося в діловій атмосфері, на високому методичному рівні, про що учасники відмітили у своїх виступах,підкресливши, що такі заходи втілюють віру і впевненість  у майбутньому, спрацьовують на користь розвитку податково-правового регулювання.