flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналітичний огляд щодо технічного стану комп’ютерної і оргтехніки, програмного забезпечення.

07 червня 2012, 11:47

01 червня 2012 р.

            Відповідно до плану роботи Донецького апеляційного адміністративного суду на І півріччя 2012 року здійснено аналіз технічного стану комп’ютерної та оргтехніки, програмного забезпечення суду.

                    В аналітичному дослідженні висвітлені питання щодо стану комп’ютерної та оргтехніки, роботи  програми «Документообіг спеціалізованих судів», стану фінансування з приводу забезпечення суду комп’ютерною та оргтехнікою.

            Сумісно з розробниками комп’ютерної програми «Діловодство спеціалізованого суду» була проведена робота по виявленню і усуненню недоліків, які  заважали у роботі.

            Протягом березня-квітня проведена заміна мережевого обладнання, проведено технічне обслуговування серверного обладнання, придбані та встановлені блоки безперебійного живлення для забезпечення безперебійної роботи комутаторів локальної мережі суду.

            Враховуючи результати проведеного аналізу, здійснено висновок щодо роботи по технічному обслуговуванню комп’ютерної і оргтехніки в Донецькому апеляційному адміністративному суді, яка виконується на достатньо високому професійному рівні, що дозволяє  забезпечити належний рівень роботи суду.

 

Відділ судової статистики та

узагальнення судової практики