flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників апарату суду

30 березня 2015, 18:00

 Навчання працівників апарату суду

      30 березня 2015 поточного року відбулося чергове навчання працівників апарату суду з охорони праці.

    Одне з найважливіших державних завдань - охорона життя і здоров’я працівників в процесі їх трудової діяльності, створення безпечних і нешкідливих умов праці. Охорона праці громадян регламентована законодавством України.

   Висвітлюючи тему семінару «Вимоги до виконання безперебійного функціонування систем життєвого забезпечення приміщень суду», начальник відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення суду В. Кондратов, перш за все, акцентував увагу слухачів на нормативно-законодавчій базі охорони праці, правових стосунках і гарантіях здіснення громадянами України права розпоряджатися своїми здібностями для продуктивної і творчої праці.

Міри безпеки при підготовці до роботи, обов'язки працівників та відповідальність за  порушення законодавчих і інших нормативних актів по охороні праці, створення перешкод для діяльності посадовців детально висвітлив  заступник начальника відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення Є.Краснов. Зокрема, було обговорено міри протипожежної безпеки, дії працівників при експлуатації електронагрівальних приладів, при роботі на комп’ютері, ксероксі. Учасники семінару одержали Памятку з техніки безпеки при роботі на комп’ютері.