flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підбито підсумки анкетування відвідувачів суду

02 листопада 2015, 14:00

В Донецькому апеляційному адміністративному суді відбулося анонімне опитування громадян-відвідувачів, яким було запропоновано відповісти на питання анкети, всього 16 питань.

Питання стосувалися як роботи Донецького апеляційного адміністративного суду, так і питання функціонування судової системи України. На питання анкети відвідувачі відповідали в приміщенні суду, в  зручний для них час, відповідно до графіку роботи суду.

 Підводячи підсумки, повідомляємо, що було опитано 24 респондента, середній вік опитуваних від 23 до 35 років (12респондентів), у віці від 36 до 55 років (12 респондентів).

Всі респонденти задоволенні роботою Донецького апеляційного адміністративного суду, якістю та доступністю інформації для відвідувачів суду, наявністю зразків заяв. Також анкета містила питання щодо роботи веб-сайту суду, вважають його зручним та достатньо наповненим.

Що стосується довіри  громадян до судової влади в Україні, більшість опитуваних відповіли, що довіряють судовій владі в Україні, деякі ускладнюються відповісти на зазначенні питання.

Метою проведення опитування було виявлення недоліків роботи Донецького апеляційного адміністративного суду та їх усунення. Вважаємо, що мета опитування досягнена, більшість опитуваних задоволенні якістю роботи суду.

Керівництво та колектив Донецького апеляційного адміністративного суду висловлює свою вдячність усім громадянам відвідувачам, які взяли участь в проведенні опитування.