flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду взяла участь у Круглому столі «Судовий захист прав внутрішньо переміщених осіб: сучасні виклики та стандарти Ради Європи»

15 квітня 2016, 09:00

13-14 квітня 2016 року у м.Святогірську Донецької області пройшов  Круглий стіл «Судовий захист прав внутрішньо переміщених осіб: сучасні виклики та стандарти Ради Європи», який організований Апеляційним судом Донецької області за підтримки Проекту Ради Європи «Посилення захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні». У заході взяли участь заступник голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ, голови та судді місцевих та апеляційних судів Донецької і Луганської областей, Донецького апеляційного господарського суду, Донецького апеляційного адміністративного суду, представники Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, а також представники адвокатури.

Голова Донецького апеляційного адміністративного суду виступила із доповіддю на тему: "Аспекти застосування податкового законодавства та іншого регуляторного законодавства в умовах проведення АТО".