flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вищим адміністративним судом України проведено навчання працівників апаратів судів, як будучих тренерів

09 квітня 2013, 16:32

            З 1 по 5 квітня 2013 року у приміщенні Вищого адміністративного суду України пройшла підготовка працівників апаратів судів, як тренерів: «Методика викладання у сфері адміністративного судочинства», який організовано  Національною школою суддів України спільно з Вищим адміністративним судом України та Проектом Twinning «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів в Україні».

Тренерами виступали: суддя Верховного адміністративного суду Литви Віргіліус Валанчус та консультант Національної судової адміністрації Швеції з питань навчання Анна Крістіна Санделін. 

        У зазначеному заході прийняли участь: працівники апаратів судів: Вінницького, Донецького, Львівського, Одеського апеляційних адміністративних судів та Вінницького, Донецького, Житомирського, Закарпатського, Київського, Львівського, Одеського, Полтавського, Рівненського, Харківського, Херсонського, Черкаського, Чернівецького, Чернігівського, АРК, міста Києва, окружних адміністративних судів.

 

          У період семінару-тренінгу були висвітлені теми: Основні характерні риси дорослих слухачів, контроль над аудиторією, планування навчального заняття, різні підходи до планування, вибір методів, інструменти, раціональне використання часу в суді, управління якістю в судах,зовнішні та внутрішні відносини, лідерство.

      В останній день учасники семінару організували групи та презентували свої виступи, після чого відбулась групова дискусія, докладний розгляд презентацій та їхня оцінка викладачем та групою.