flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено опитування громадян щодо їх задоволеності якістю функціонування Донецького апеляційного адміністративного суду

17 серпня 2016, 16:19

На виконання рішення Ради суддів України від 02 квітня 2015 року № 28, в приміщенні Донецького апеляційного адміністративного суду протягом місяця з 4 липня по 4 серпня 2016 року проведено опитування  громадян-відвідувачів  суду за модулем Системи оцінювання роботи суду.

Відвідувачам було запропоновано відповісти на 27 запитань,  питання стосувалися роботи суду та якості судових послуг. На питання анкети відвідувачі відповідали в приміщенні суду, в зручний для них час, відповідно до графіку роботи суду.

Підводячи підсумки опитано 60 респондентів, середній вік опитуваних від 18 до 25 років (6 респондентів), від 26 до 39 років (44 респонденти), від 40 до 59 років (7 респондентів), від 60 років і старше (3 респонденти).

90 % респондентів задоволенні роботою Донецького апеляційного адміністративного суду, якістю та доступністю інформації для відвідувачів суду, наявністю зразків заяв, розташуванням будівлі суду та ставленням працівників апарату суду до громадян.

Відвідувачі суду, які проходили опитування  зауважили, що приміщення суду не обладнано пандусами для безперешкодного потрапляння людей з обмеженими можливостями до приміщення суду.

Метою проведення опитування було виявлення недоліків роботи Донецького апеляційного адміністративного суду та їх усунення. Вважаємо, що мета опитування досягнена, більшість опитуваних задоволенні якістю роботи суду.

Керівництво та колектив Донецького апеляційного адміністративного суду висловлює свою вдячність відвідувачам суду, які прийняли участь в проведенні опитування.

Інформуємо, що 15 серпня 2016 року відбудеться розширена нарада суддів та працівників апарату суду для обговорення та вжиття заходів, висловлених  громадянами-відвідувачами суду за результатами проведеного опитування.

За результатами наради суддів видано наказ Голови суду "Про покращення організаційної роботи в Донецькому апеляційному адміністративному суді" від 17 серпня 2016 року № 66/ОД