flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво суду бере участь у засіданні круглого столу «Оптимізація системи судоустрою України: проблеми та перспектива»

18 жовтня 2017, 12:30

17-18 жовтня в м. Києві відбувається засідання круглого столу на тему "Оптимізація системи судоустрою України: проблеми та перспектива" за сприяння Проекту USAID "Нове правосуддя".

До участі запрошені керівники судових установ та організацій системи правосуддя, голови судів, начальники територіальних управлінь ДСА України, судді, правники та представники міжнародних проектів, що опікуються реформуванням судової системи України. 

Під час відкриття заходу з вітальним словом виступили керівник Головного департаменту правової політики Адміністрації Президента України Костянтин Красовський, Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, керівник програми USAID «Нове правосуддя» Девід Майкл Вон, Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков.

На круглому столі мова зокрема йшла про досягнення Державної судової адміністрації на шляху підготовки до внесення змін до судової мапи України. Було презентовано та обговорено інструменти і провідний досвід, які можуть бути застосовані при впровадженні реформи з укрупнення судів. Під час заходу також обговорювалися питання навантаження на суддів, оптимальної кількості суддів та оптимального розміру судової установи для виконання нею завдань у загальному контексті судової реформи.

Участь у засіданні круглого столу беруть голова Донецького апеляційного адміністративного суду Раїса Ханова та керівник апарату суду Наталія Глібочану.

Прес-служба суду