flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо розміщення оголошень про виклик до суду на офіційному веб-порталі "Судова влада України"

30 січня 2018, 12:50

Донецький апеляційний адміністративний суд повідомляє!

Статтею 130 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що:

1. Відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

2. Порядок публікації оголошень на веб-порталі судової влади України визначається Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Пунктом 10 параграфу 2 Перехідних положень до Закону України від 3 жовтня 2017 року №2147-VIII "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів" рекомендовано Державній судовій адміністрації України до 31 грудня 2018 року забезпечити створення та належне функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи. Вказана система починає працювати через 90 днів з дня опублікування ДСА України повідомлення про її створення та забезпечення функціонування у газеті "Голос України" та на веб-порталі судової влади.

Враховуючи, що на даний час Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система знаходиться в процесі створення, ДСА України листом від 24 січня 2018 року № 10-2141/18 повідомила, що до початку функціонування вказаної системи оголошення про виклик осіб, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи яких невідоме розміщується безпосередньо судом на його офіційній веб-сторінці на порталі судової влади.

У зв'зку з наведеним, повідомляємо, що на веб-сайті Донецького апеляційного адміністративного суду функціонує розділ "ТЕРМІНОВІ ВИКЛИКИ ДО СУДУ", де розміщуються оголошення про виклик до суду осіб, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи яких невідоме.

 

Прес-служба суду