flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький апеляційний адміністративний суд відвідали члени Ради суддів України

17 травня 2018, 16:00

Сьогодні, 17 травня 2018 року в ході запланованого візиту до м. Сєвєродонецька для проведення чергового засідання Ради суддів України, яке відбудеться 18 травня 2018 року у приміщенні Апеляційного суду Луганської області (бульвар Дружби Народів, 16, місто Сєвєродонецьк) члени Ради суддів України завітали до м. Краматорськ із візитом до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Голова Донецького апеляційного адміністративного суду Ігор Геращенко та керівник апарату суду Наталія Глібочану провели для шановних гостей екскурсію приміщенням суду, ознайомили з щоденною роботою його структурних підрозділів та суддів. Гості мали можливість оглянути робочі кабінети працівників суду, зали судових засідань та навколишню територію суду, яку працівники облаштували власними силами.

Під час робочої зустрічі членів Ради суддів України та суддів Донецького апеляційного адміністративного суду було обговорено нагальні питання щодо стану здійснення судочинства в Донецькій та Луганській областях в умовах конфлікту на сході України.

 

  

 

Прес-служба суду.