flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Організація роботи Донецького апеляційного адміністративного суду відповідає встановленим вимогам - рішення РСУ

21 травня 2018, 15:32

Рішенням Ради суддів України від 18 травня 2018 року № 19 "Про стан організації роботи судів у зоні, наближеній до району бойових дій" встановлено, що організація роботи Донецького апеляційного адміністративного суду відповідає встановленим вимогам і здатна забезпечити належне здійснення правосуддя. Такий же висновок прийнято і відносно Луганського окружного адміністративного суду.

Нагадуємо, що 18 травня 2017 року, Рада суддів України зібралась на своє засідання у Сєвєродонецьку. В порядку денному засідання було кілька важливих питань: про стан організації роботи судів у зоні, прилеглій до району бойових дій в Луганській та Донецькій областях; про результати перевірки судів; про затвердження Положення про помічника (помічників) судді; про розробку та організацію заходів щодо забезпечення незалежності судів і суддів; про належну організацію роботи слідчих суддів, а також різне.

17 травня 2018 року поважна делегація членів Ради суддів України відвідала приміщення Донецького апеляційного адміністративного суду де ознайомилась із умовами його роботи.

Ознайомитись із вказаним рішенням можна за посиланням нижче

 Рішення Ради суддів України від 18 травня 2018 року № 19 "Про стан організації роботи судів у зоні, наближеній до району бойових дій"

Прес-служба суду.