flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перший апеляційний адміністративний суд зареєстровано як юридичну особу

21 червня 2018, 14:00

20 червня 2018 року на виконання Указу Президента «Про ліквідацію апеляційних адміністративних судів та утворення апеляційних адміністративних судів в апеляційних округах» від 29 грудня 2017 року №455/2017 здійснено реєстрацію юридичної особи із назвою Перший апеляційний адміністративний суд в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Згідно вказаного указу ліквідується Донецький апеляційний адміністративний суд, замість якого утворюється Перший апеляційний адміністративний суд в апеляційному окрузі, що включає Донецьку та Луганську області, з місцезнаходженням у містах Донецьку та Краматорську Донецької області.

Інформуємо, що Донецький апеляційний адміністративний суд продовжуватиме свою роботу до початку роботи новоутвореного суду.

Про початок роботи Першого апеляційного адміністративного суду буде повідомлено шляхом розміщення відповідного оголошення в газеті "Голос України" та на офіційному веб-сайті суду.

Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ПЕРШИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
Організаційно-правова форма ОРГАН ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Назва юридичної особи ПЕРШИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
Ідентифікаційний код юридичної особи 42255773
Місцезнаходження юридичної особи 84301, Донецька обл., місто Краматорськ, ВУЛИЦЯ МАРАТА, будинок 15
Дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ "ПРО ЛІКВІДАЦІЮ АПЕЛЯЦІЙНИХ АДМІНІСТРАТИВНИХ СУДІВ ТА УТВОРЕННЯ АПЕЛЯЦІЙНИХ АДМІНІСТРАТИВНИХ СУДІВ В АПЕЛЯЦІЙНИХ ОКРУГАХ" №455/2017 від 29.12.2017

Прес-служба суду.