flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький апеляційний адміністративний суд відвідали представники СММ ОБСЄ в Україні

27 серпня 2018, 11:38

Напередодні державного свята Дня Незалежності України 23 серпня 2018 року Донецький апеляційний адміністративний суд приймав почесних гостей - представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Весну Ефендіч, Кірсі Аласпаа та Світлану Частнікову.

Гості мали нагоду ознайомитись із відремонтованим приміщенням суду та оглянути зали судових засідань, робочі кабінети суддів та працівників суду і спеціально облаштовані робочі місця для громадян-відвідувачів суду. Приємно вражені гості були бездоганним технічним оснащенням приміщення суду для осіб із інвалідністю. Екскурсію судом для почесних відвідувачів провели виконуючий обов'язки голови суду Андрій Гайдар та керівник апарату суду Наталія Глібочану.

Під час неформального спілкування представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні із керівництвом та суддівським корпусом суду було обговорено значне коло питань, щодо здійснення правосуддя в Донецькій та Луганській областях. Зокрема гостей цікавили питання щодо судового навантаження на суддів суду та категорій адміністративних справ, які найчастіше перебувають в провадженні суду, перебігу кваліфікаційного оцінювання суддів, стану технічного забезпечення приміщення суду для працівників, також поставало питання щодо порядку повідомлення та виклику до суду осіб, які проживають на території, що тимчасово непідконтрольна Українській владі. Приємно здивовані гості були також функціонуванням у суді підсистеми "Електроннй суд" та тим фактом, що наразі Донецький апеляційний адміністративний суд впроваджує вказану підсистему із значним випередженням графіку.

 

 

Прес-служба суду.