flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати анонімного анкетування громадян-відвідувачів Донецького апеляційного адміністративного суду

23 серпня 2018, 13:40

На виконання рішення Ради суддів України від 02 квітня 2015 року № 28 та п. 2.4 Плану роботи Донецького апеляційного адміністративного суду на I півріччя 2018 року, затвердженого наказом голови суду від 29 грудня 2017 року № 136/ОД в приміщенні Донецького апеляційного адміністративного суду з 23 липня 2018 року по 23 серпня 2018 року проведено анонімне опитування громадян - відвідувачів суду щодо якості функціонування суду та на офіційному веб-сайті Донецького апеляційного адміністративного суду громадяни мали можливість взяти участь в анонімному он-лайн опитуванні відвідувачів суду.

Респондентам була запропонована анонімна анкета, яка містила у собі низку питань починаючи зі зручності перебування громадян в суді (достатність паркувальних місць; розташування інформаційних стендів; чистота приміщення суду), ефективності організації роботи суду до питань стосовно відношення працівників апарату суду до відвідувачів, та надати їм свої пропозиції і побажання відносно роботи апарату суду.

Метою проведення опитування було виявлення недоліків роботи Донецького апеляційного адміністративного суду та вжиття заходів щодо їх усунення. Було опитано 36 респондентів, з яких 6 взяли участь в онлайн-опитуванні. Отримані показники, що були виявлені під час опитування дозволяють зробити позитивні висновки щодо організації роботи Донецького апеляційного адміністративного суду, якості та доступності інформації для відвідувачів суду, наявності зразків заяв, розташуванням будівлі суду та ставленням працівників апарату суду до громадян. Переважна кількість опитуваних – 96% оцінюють якість роботи суду на «добре» та «відмінно», 4% - «задовільно».

Опитування було проведено відповідно до модуля «Системи опитування роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи».

Керівництво та колектив Донецького апеляційного адміністративного суду висловлює свою вдячність усім учасникам опитування за витрачений ними час на надання відповідей. Усі результати проведеного анонімного опитування опрацьовані та прийняті до уваги. В подальшому керівництвом суду вживатимуться усі можливі заходи щодо покращення якості роботи суду.

Прес-служба суду.