flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Святкування Дня працівників суду у Донецькому апеляційному адміністративному суді

18 грудня 2013, 12:48
  Професійне свято - натхнення для нових звершень
 
 Щорічно, починаючи з 2000 року, ми святкуємо День працівників суду, встановлений згідно з Указом Президента України. Це свято людей, які словом і ділом служать Закону, захищають конституційні права і свободи громадян, відстоюють справедливість у залах судових засідань.
 
Цей день є не тільки урочистим святом, але й підсумковими зборами щодо професійної діяльності всіх суддів та працівників апарату суду, саме від яких залежить збереження політичної стабільності, миру і спокою, непорушність законів, надійний захист громадян від беззаконня.
 

                                                

 

  У яскраво прикрашеній залі зібрався колектив Донецького апеляційного адміністративного суду на урочисті збори з нагоди професійного свята. 
 
 
                                       
 
  Виконуюча обов’язки голови суду Раїса Федорівна Ханова щиро привітала учасників зборів : «Нехай ваші справи ідуть на лад та здійснюються всі сподівання, а у ваших оселях не згасає вогонь добра, надії і любові. Нехай зберігаються у ваших душах щирість, палкий оптимізм, любов до професії, нестримна енергія». Раїса Федорівна надала оцінку роботи суддів та апарату суду, підкреслюючи якісні результати  та відповідальне ставлення до службових обов’язків, високий професіоналізм та сумлінну працю багатьох членів колективу. 
 
                                     
 

 

      Від щирого серця слова привітання прозвучали від запрошених на свято суддів, що перебувають у відставці: Колесник Галини Антонівни, Дяченко Світлани Петрівни, яких сердечно зустріли оплесками та квітами.
 
                                    
 
 З почуттям щирої поваги та побажанням найдорожчого людського скарбу – міцного здоров’я, добробуту і благополуччя учасників урочистих зборів привітала керівник апарату Шевченко Вікторія Олександрівна : «Нехай людська шана буде вам подякою за справедливість, чуйність та уміння творити добро».
 
                                 
 
 
 Вагомий внесок суддів Донецького апеляційного адміністративного суду у розвиток правосуддя, зміцнення державності і судової системи високо оцінено і відмічено нагородами та подяками: суддю Юрко Ірину Володимирівну – Почесним Знаком Вищого адміністративного суду України; суддів Яманко Валентину ГригорівнуНікуліна Олександра Анатолійовича – Почесною Грамотою Вищого адміністративного суду України; суддів Лях Ольгу Петрівну, Ястребову Любов Вікторівну – Почесною Грамотою Ради Суддів адміністративних судів України; суддю Білак Світлану Вікторівну – Грамотою Ради Суддів адміністративних судів України; суддям Бишову Максиму Вікторовичу, Гайдару Андрію Володимировичу, Жаботинській Світлані Володимирівні оголошено Подяку Вищого адміністративного суду.
 
                                 
 
 Гідну оцінку своєї роботи отримали також працівники апарату суду: Литвинову Людмилу нагороджено Грамотою Донецької обласної ради;  Варчук Олену, Демідову Наталію – Грамотою Донецької міської ради; Кононову Станіславу,  Кот Ірині  оголошено Подяку Донецької обласної ради; Чорній Альоні, Солодько Олені – Подяку Донецької обласної державної адміністрації; Грищенко Інні – Подяку Донецького міського голови. Віддаючи належне сумлінній діяльності працівників апарату суду, в.о.голови суду Раїса Федорівна Ханова вручила Грамоти Донецького апеляційного адміністративного суду Бодак Юрію, Поповій Ксенії, Ткаченку Вадиму, Трегубовій Ользі, Турко Інні, Олійник Олені, Городецькій Валентині, Гоєвій Катерині; оголосила Подяку  Донецького апеляційного адміністративного суду Куленку Олександру, Манаєву Максиму, Копиці В’ячеславу, Скляровій Оксані, Агамірову Тофіку, Пеньковій Анастасії, Кадубовському Миколі, Дорофеєвій Ганні, Породіній Надії, Верніченко Інні, Фінагіній Ірині, Ісаченко  Наталії, Громику Андрію.
 
                                 
                                 
 
                                 
 
  Щоб нас поважали і розуміли, крім знання законів та інструкцій, треба вкладати частину своєї душі в кожного громадянина, який звернувся до суду, тобто, для всіх працівників суду мають велике значення загальнолюдські якості – порядність і те, що так мало коштує, але дуже високо ціниться – звичайна ввічливість. Саме таку оцінку своєї роботи одержав  Хачай Вадим, секретар суду сектору прийому громадян - усну подяку йому оголошено за якісне виконання службових обов’язків та відповідне ставлення до сторін судового процесу, від представника Товариства з обмеженою відповідальністю Гірничо-збагачувальної фабрики Космонавтів – Лук’янової Л.Л.
 
 
  З великим задоволенням Президент футбольного клубу «Донецький ААС»  суддя Михайло Гаврилович Сухарьок вручив Кубок, Диплом та медалі футбольній команді Донецького апеляційного адміністративного суду, яка складається із суддів та працівників суду.
 

                               

 

   З високою оцінкою праці і побажанням подальших професійних успіхів і плідної трудової діяльності нагороджених щиро вітали квітами та бурхливими оплесками.
   Теплими привітаннями та щирими побажаннями оцінено невичерпний потенціал колективу Донецького апеляційного адміністративного суду, професійні здобутки кожного робочого дня. На адресу суду надійшли поздоровлення від колег Конституційного суду України, Верховного суду України,  Вищого адміністративного, Господарського судів України, Державної судової адміністрації, Ради суддів загальних судів, Незалежного інституту судових експертиз, Національної школи суддів, обласних та місцевих, районних та міськрайонних судів області та  України, народних депутатів України, голови Донецької обласної  адміністрації, голови Донецької обласної ради,  Донецького, Макіївського, Артемівського міських голів, голів  районних рад у м. Донецьку; Ради адвокатів Донецької області, привітання надіслали колективи Правової корпорації «Фаринник та партнери»,  Донецького національного академічного українського музично-драматичного театру, вищих учбових закладів м. Донецька. Творчої наснаги та наполегливості у вирішенні важливих питань сьогодення побажали колективи прокуратури, МВС, обласної юстиції, багатьох  управлінь та організацій міста Донецька і України.                         

 

Служити справедливості та закону – завдання не із легких, це велика честь для всіх, хто служить правосуддю. Але наші працівники мають не тільки високопрофесійні навички, але й творчі таланти, оцінити які було запропоновано всім учасникам зборів. Для нас натхненно співали дуетом головний спеціаліст Тімченко Максим із Світланою Бусло, спеціаліст Гречана Марія.
 
                          
 
                           
 
                          
 
З невичерпною енергією танцювала провідний спеціаліст Чорна Олена

 
                         
 
судовий розпорядник Олійник Руслан із групою танцюристів.

 
                         
 
Святкові збори надали натхнення колективу Донецького апеляційного адміністративного суду для нових особистих звершень, ще більшої впевненості у вірному служінні ідеалам добра і справедливості.