flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершення року – обговорення проблем та завдань

20 грудня 2013, 14:31

         З метою забезпечення скоординованих заходів всіх відділів суду щодо завершення поточного року, 20 грудня в Донецькому апеляційному адміністративному суді плідно проведено розширену нараду начальників відділів та їх заступників, головних спеціалістів апарату суду щодо завдань по завершенню та підведенню підсумків роботи суду.

         Виконуюча обов’язки голови суду Р.Ф.Ханова чітко визначила цілі, заради яких необхідно обговорити напрямки роботи відділів протягом останньої декади грудня, що забезпечить стабільність, взаємозв’язок та підвищить відповідальність кожного працівника суду.

       Учасники наради обговорили проблеми, які виникають в ході організації роботи та запропонували шляхи їх вирішення. Зокрема, питання щодо своєчасного подання даних та матеріалів для написання річних звітів, щодо завершення аналізу, проведення контролю або прогнозів виконання договірних зобов’язань, пролонгації договорів з постачальниками, складання звітів щодо використання або актів на списання обладнання та приладів, додержання графіків відпусток, щодо своєчасної подачі вихідної кореспонденції тощо. Особливу увагу приділено питанням організації роботи відділу діловодства та обліку звернень громадян та відділу реєстрації судових справ, судової статистики та узагальнення судової практики в останні дні року. Але, головне завдання для всіх працівників суду на останні дні поточного року, – підкреслила Раїса Федорівна - це вивчення нової «Інструкції з діловодства в адміністративних судах України», затвердженої наказом Державної судової адміністрації України 17 грудня 2013р. та погодженої листом Вищого адміністративного суду України від 12 грудня 2013р. Начальникам відділів необхідно, перш за все, скласти заходи щодо її вивчення, запровадження та контролю над додержанням вимог такої інструкції у майбутньому році. Взагалі, учасники наради дійшли висновків, що не буває питань, які не можна вирішити, якщо є злагодженість, чіткість та зкоординованість роботи всіх відділів суду.