flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нова Інструкція – нові вимоги!

31 грудня 2013, 14:23
 

  З першого січня 2014 року діловодство в адміністративних судах України здійснюватиметься згідно зІнструкцією з діловодства в адміністративних судах, погодженою  листом Вищого адміністративного суду України від 12.12.2013р. №1715/14/13-13, затвердженою наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013р. №174.

      Детальне вивчення нової інструкції, з дня її одержання, організовано з працівниками Донецького апеляційного адміністративного суду. Створено робочу групу, яка проаналізувала всі пропозиції начальників відділів щодо практичного втілення цієї інструкції в процес організації роботи суду. Проведено ряд нарад, на яких обговорено проблемні питання та першочергові заходи щодо приведення у відповідність до вимог інструкції організаційно-розпорядчих документів суду

                     

           Шановні громадяни! 

На виконання вимог цієї Інструкції просимо ознайомитися зі змістом пунктів 2.2.6., 2.2.7, 2.2.8, 2.2.14 цієї Інструкції щодо роботи з документами, які передаються електронною поштою.

 

                                 ВИТЯГ 

                                                     з вищезазначеної Інструкції:

 

2.2.6.Обробленню та реєстрації не підлягають електронні документи, у яких: 

відсутня зворотна електронна адреса; 

зворотна адреса невідома та в тексті документа відсутній підпис, за яким можна ідентифікувати відправника; 

не вказана електронна адреса одержувача, якому надійшов документ (рядок «Кому», «Копія» або «Прихована копія»). Відкривати файли, що приєднані до таких електронних документів заборонено.

2.2.7.Надсилання офіційного листа електронною поштою здійснюється за умови реєстрації документа та запису вихідного реєстраційного номера і дати документа у файл, що відповідає конкретному документу. Електронний лист є офіційним, якщо містить вкладення з текстом офіційного документа у вигляді файлу, скріпленого електронним цифровим підписом. 

2.2.8. У разі, якщо кінцевий адресат не має власної електронної адреси, в електронному листі необхідно вказати, кому адресовано передана інформація, одночасно вказавши цю інформацію в рядку «Тема», який заповнюється обов’язково.

2.2.14. У полі для тексту електронного листа зазначається найменування суду, посада, найменування підрозділу, ім’я та прізвище, код міжміського зв’язку та службовий телефон, адреса електронної пошти особи, яка його відправляла.

 

Просимо прийняти до відома, що без виконання вимог, викладених

у  вищезазначених пунктах, електронні документи

обробленню та реєстрації не підлягають.