flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся черговий семінар з працівниками апарату суду

27 січня 2014, 16:39
27 січня 2014 року у Донецькому апеляційному адміністративному суді проведено черговий семінар з працівниками апарату суду.
Начальник відділу матеріально-технічного і господарського забезпечення Є.Краснов висвітлив вимоги  Правил і норм охорони праці та техніки безпеки; провідний спеціаліст відділу інформаційних технологій М. Терещенко ознайомив присутніх з правилами  експлуатації технічних засобів.
Начальник відділу інформаційних технологій Ю.Черних навчив користувачів локальної комп’ютерної мережі суду застосовувати у роботі Положення про порядок використання ресурсів локальної комп’ютерної мережі у суді, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 04 грудня 2013 року №164.
Старшій інспектор суду Л.Макут обговорила з учасниками семінару вимоги уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації до складання протоколу та надала зразки ведення протоколу і витягу до нього.
Всі поставлені в рамках семінару питання були висвітлені професійно та у повному обсязі, що, без сумніву, стало важливим та необхідним кроком у підвищенні кваліфікації працівників суду та удосконаленню здійснення ними своїх службових обов’язків.