flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відділ матеріально-технічного та господарського забезпечення

01 серпня 2017, 15:00

Відділ є структурним підрозділом Донецького апеляційного адміністративного суду. Відділ очолює начальник відділу, який на конкурсній основі призначається та звільняється з посади наказом керівника апарата суду. Начальнику відділу підпорядковуються  працівники відділу, які призначаються та звільняються з посад керівником апарату суду.

Метою діяльності відділу є забезпечення матеріально-технічними ресурсами, здійснення організації питань комунального забезпечення, будівельних та ремонтних робіт для утримання приміщення суду в належному стані, поточний ремонт і технічне обслуговування приміщень (кабінетів) суду,  експлуатація і технічне обслуговування автомобілів.

У своїй діяльності відділ керується Конституцією України, Кодексом законів про працю, Законом України «Про державну службу», Законом України «Про судоустрій і статус суддів», актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Державної судової адміністрації України, Інструкцією з діловодства в адміністративних судах України та іншими нормативно-правовими актами, що стосуються діяльності відділу.

Основними функціями та завданнями відділу є:

 

  • Організація укладання та експертна оцінка договорів, пов’язаних з господарською діяльністю суду, договорів постачання, надання послуг, організації комунального забезпечення, будівельних та ремонтних робіт для утримання приміщення суду в належному стані, на поточний ремонт і технічне обслуговування приміщень (кабінетів) суду, постачання комп’ютерної та оргтехніки, ремонт, регенерацію, заправку картриджів для принтерів, БФГІ, копіювальних та інших апаратів, по експлуатації і технічному обслуговуванню автомобілів, на установку та надання послуг пожежно-охоронної сигналізації, засобів зв'язку тощо.
  • Одержання заявок на матеріальне, технічне та господарське забезпечення структурних підрозділів суду, аналіз та контроль за їх виконанням.
  • Проведення робіт щодо вдосконалення умов праці суддів та працівників апарату суду з питань матеріально-технічного забезпечення комп’ютерною та оргтехнікою, канцтоварами, папером, меблями та інщим технічним обладнанням, відповідно до їх заявок.
  • Організація пошуку постачальників для укладення договорів купівлі-продажу товарів, робіт та послуг. Підготовка листів та документів, необхідних для укладання (переукладання) договорів.
  • Забезпечення утримання в належному технічному та санітарному стані будівлі суду, прилеглої території, службових приміщень; здійснення необхідного ремонту меблів, електророзеток, дверних замків, а також відповідного обладнання; контроль за роботою систем опалення, водопостачання та електропостачання, засобів зв’язку; вживання заходів щодо ліквідації несправностей.
  • Забезпечення дотримання працівниками суду правил протипожежної безпеки та контролю виконання техніки безпеки, охорони праці.
  • Організація контролю за дотриманням суворого режиму заощадження у використанні матеріальних та паливно-енергетичних ресурсів. Забезпечення роботи щодо належного документального, матеріально-технічного, транспортного обслуговування суду.
  • Контроль за утриманням в належному стані, цільовому використанні, своєчасному технічному огляді автотранспорту суду.
  • Матеріально-технічне обслуговування нарад, конференцій, семінарів та інших заходів, що проводяться в суді.